The Show Must Go On

zaterdag en zondag 6 & 7 oktober 2018

Spijtig genoeg reeds afgelopen, u kunt hieronder toch nog de details van deze opvoering eens rustig doorlezen.

Na ons succesvol concert "So this is Christmas"  en onze spetterende 2de editie van Beats & Balls, is het tijd voor ons volgend project.

Klik op Franke Teut om een repetitie mee te maken

Op 6 en 7 oktober 2018 brachten wij u dit uniek muziek theater.  Met muziek van Coldplay, Queen, Ed Sheeran enz… organiseerden popkoor Moosa-iek met popkoor Vocal 4’s  begin oktober een muziektheater “The show must go on” voor jong en oud waarbij 5 acteurs en meer dan 80 zangers en livemuzikanten het beste van zichzelf  gaven.  Als toneelgezelschap verzorgde Den Teut hier het toneelgedeelte.

Het geheel stond onder de muzikale begeleiding van Dirk-Jan Kerris , de regie was van Chris Mathijs en de koorcoaching van Kristel Lamerichs.

Nick en Nancy zijn een gepassioneerd en begeerd presentatiekoppel, en wilden ook deze keer met een knipoog naar de Muppets hun beste beentje voorzetten om van dit muziektheater een ontspannende , nostalgische show te maken..

Helaas was dat zonder de betweter Bruno gerekend die roet in het eten komt strooien en ervoor zorgde dat het verhaal een hele andere wending kreeg. Kon Bruno nog op andere gedachten gebracht worden door Britney, komt het nog goed tussen Nick en Nancy en kan “Franke Teut” met zijn rebels karakter en zijn ongeziene ervaring in de liefde alsnog zijn geheime plan uitvoeren?

Het publiek werd in spanning gehouden en voortdurend meegenomen in de sfeer van het verhaal aan de hand van bijpassende muziek. Wij hoopten op een feest…en dat is het uiteindelijk zeker geworden.