Expeditie Sterrenstof

Wij stellen U graag onze volgende geheel eigen productie voor : Expeditie Sterrenstof

Ongeveer een jaar geleden was er een denkpiste...

We zouden iets gaan doen rond het thema ‘ruimte’. Langzaam maar zeker groeide deze denkpiste uit tot een concept, een verhaal waaraan iedereen uit deze groep fantastische zangers en zangeressen zijn steentje heeft bijgedragen.

Het werd een expeditie. Een ontdekkings- en onderzoeksreis die naar vreemde en afgelegen gebieden leidt en daardoor vaak gebonden is aan behoorlijke inspanningen en beperkingen. Je komt er jezelf tegen en moet omgaan met tegenslagen en meevallers, met groot verdriet en intens geluk.

Laat jullie tijdens deze voorstelling meenemen in ons verhaal. Naar een plek waar we maar al te vaak naar kijken. Een donkere plek waar je overwelmd wordt door de stilte met kleine fonkelende lichtjes die ons steeds de weg wijzen. Een plek waar maar weinigen van ons zijn geweest...

Het zal dus weer een geweldig en aangrijpend muzikaal verhaal worden met de medewerking van kinder- en jeugdkoor MoosAmuze, acteurs Hendrik Briers, Didier Bessemans en Gunther Reniers in een regie van Jeroen Jean.